LINDEMANN na AQ Show 2024 ukázal nejen úžasné reproduktory

Německý výrobce LINDEMANN je ve světě audia moc dobře znám. Na akci AQ Show 2024 ukázal svá nová zařízení WOODNOTE, reprosoustavy, známé sluchátkové zesilovače s DAC převodníky a předzesilovače.

Vystaveny měl výrobce reprosoustavy LINDEMANN MOVE s podstavcem GROOVE a menší model MOVE mini. Vážně se mi líbil jejich decentní design bez křiklavých prvků, kvalitní konstrukční zpracování a opravdu velmi mile překvapení byl pak zvuk. I nejmenší model na své rozměry hrál nádherně a na fotkách si můžete všimnout malého designového prvku s korkem vpředu i vespod.

Myslím si, že skvěle vypadají i nová zařízení LINDEMANN WOODNOTE, která toho umí hodně a snaží se zákazníkům poskytnout maximální zážitek z oblíbené hudby. K dispozici jsou ve dvou verzích, a to SOLO nebo COMBO. Obě umí posloužit jako DAC převodník a verze COMBO pak toho umí i dost více. Nechybělo pak ani několik modelů známých Musicbooků nebo Limetree.

„Klíčová je všestrannost: COMBO podporuje rádio, podcasty, streamovací služby, UPnP/DLNA, CD (s externí mechanikou) a připojení k TV přes HDMI a funguje jako sluchátkový zesilovač i výkonový zesilovač. Spolu s naším novým stolním reproduktorem MOVE mini poskytuje skutečně špičkový zvuk v kompaktních rozměrech!“ – uvádí výrobce na svých stránkách k verzi COMBO

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top