Boosteroid konečně spouští hraní v cloudu ve 4K se 120 FPS!

Nemáte herní počítač nebo herní konzole, ale chcete si zahrát nejnáročnější tituly? Dnes už vám k tomu bude stačit pouze internetový prohlížeč, mobil, tablet či jiné zařízení a internetové připojení. Cloudové hraní je dnes pohodlné, není třeba nic instalovat a zahrát si můžete i ve vysokém rozlišení. Služba Boosteroid před několika měsíci oznámila, že chystá tarif pro hraní ve 4K rozlišení a konečně je tu!

Služba Boosteroid konečně oficiálně oznámila spuštění vyššího tarifu „ULTRA“. V současné době jsou k dispozici tedy dva tarify, a to „STANDARD“ se streamováním her ve Full HD se 60 FPS a nový „ULTRA“ ve 4K, 120 FPS (pokud to hra podporuje) a nejvyšším Ray Tracingem. S novým tarifem si tedy můžete užít nejen více detailů, ale i mnoho „líbivějších“ prvků.

4K tarif již nějakou dobu testuji a pokud máte 4K monitor nebo TV, rozhodně doporučuji ho vyzkoušet. Ocenit ho ale mohou i uživatelé s nižším 2K rozlišením, protože již nebude nutné před každým spuštěním hry přejít do nastavení a snížit rozlišení na Full HD. Kdyby vám vyšší tarif nevyhovoval, kdykoliv můžete přejít na nižší tarif. Služba totiž nedávno usnadnila správu tarifů – více informací.

Zdroj: Boosteroid

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top