Vznikají hry z války na Ukrajině. Zabíjet budete teroristické Orky

Spousta válek se promítla i do různých her. Jednu dobu bylo populární hrát hry z dob světových válek, ale pak přišlo i pár z modernějších válečných konfliktů. Bohužel válka na Ukrajině stále probíhá a jasným agresorem je Rusko, které bylo již oficiálně uznáno jako stát podporující terorismus (zdroj). Bylo jen otázkou času, kdy se objeví nějaká hra z tohoto konfliktu. Hry již vznikají a snad již brzy si je budeme moci zahrát.

Her na téma války na Ukrajině dle dostupných informací bude více. Nejznámější je aktuálně dvojice her THREEDAYZ: ORC HUNTERS od herního studia CYBERNATION.TEAM a ve službě Steam se již objevila hra Glory to the Heroes od vývojářů Spacedev Games. Dle dostupných informací budou obě tyto hry pro jednoho hráče, ale i pro více hráčů online. Budou mít moderní grafické zpracování a dle různých videí a screenshotů budou hry vypadat dobře. Svůj vztek na teroristy si konečně budete moci vybít ve hře. 😀

O čem hry vlastně budou? Samozřejmě se ocitnete na bojišti Ukrajiny, kterou Rusko barbarsky napadlo. Za úkol budete mít agresory likvidovat a už teď jsou vidět dobře zpracované postavy ruských Orků ve hře THREEDAYZ: Orc Hunters. Hra svým názvem naráží také na to, že Rusko chtělo Ukrajinu dobít během tří dnů. To se jim však naštěstí nepodařilo. Na screenshotech z obou her si můžete všimnout také více lokací venku v přírodě, ale i ve zničeném městě.

 

Odkazy ke hře THREEDAYZ: ORC HUNTERS:

Odkazy ke hře Glory to the Heroes:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top