SENCOR na FAST DAY 2024 ukázal koloběžky, audio, vysavače a mobil

Značka SENCOR si na veletrhu FAST DAY 2024 tradičně zabrala nejvíce prostoru. Není se moc čemu divit, protože pod touto značkou najdete dnes obrovské množství různých produktů. Ty jsem si mohl prohlédnout, často odzkoušet a případně se zeptat na dotazy.

SENCOR toho měl vystaveného opravdu moc, ale vždy jsou produkty, které něčím zaujmou a zůstanou v paměti. Již vloni jsem se udivoval nad dostupným soundbarem a letos tomu nebylo jinak. Od soundbaru za pouhých 1 999 Kč a 2 499 Kč s DPH jsem takový zvuk rozhodně neočekával. Vystaveno bylo opět několik reproduktorů, bezdrátových sluchátek, gramofony a televizory.

Elektrické koloběžky jsou velice oblíbené a SENCOR jich má ve svém portfoliu celkem dost. Většina lidí používá dostupnější modely, ale já si prohlížel především výkonnější model SENCOR SCOOTER X50. Konstrukce této koloběžky je totiž robustnější, má odpružení obou kol, motor o výkonu 800 W a pomocí kombinace je možné vypnout omezovač rychlosti. On ale i vystavený model SENCOR SCOOTER S80 vypadal skvěle.

Výrobce ukázal také mnoho produktů do domácnosti. Jednalo se třeba o vysavače a ty robotické umí být i chytré. K nim je k dispozici mobilní aplikace SENCOR HOME pro Android a iOS. Slouží pro správu nejen vysavačů, ale také koloběžek, čističek vzduchu a dalších spotřebičů.

Vystaveny měl SENCOR také své akční kamery a vedle nich také jeden mobilní telefon SENCOR ELEMENT P013. Jedná se o malý tlačítkový mobil pro nenáročné uživatele. Stojí 499 Kč s DPH a je určen tedy především na volání a SMS.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top