Zahrajte si Pac-Mana bez instalace v prohlížeči

V poslední době jsem na tento web umístil různé open-source verze známých her. Zahrát si je můžete bez registrace, otravných reklam nebo instalace, a to přímo ve vašem internetovém prohlížeči. Návštěvníkům webu se hry líbí a rozhodl jsem se přidat další. Tentokrát si můžete zahrát legendárního Pac-Mana.

Běžná verze Pac-Mana se pomocí fyzické klávesnice. To funguje samozřejmě na počítači bez ohledu na systém, ale funkční bylo i hraní v mobilním prohlížeči Brave na tabletech Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 a Redmi Pad Pro s fyzickými klávesnicemi.

 

AntiPacMan byla kdysi mobilní hrou dostupnou v Obchodě Play. Dnes se tam již nenachází, ale stáhnout si můžete APK soubor a nainstalovat ho do svého Android zařízení. Webová verze je ale hezčí a ovládá se tak, že musíte malovat znaky a ochránit tak ducha uprostřed.

 

Obě hry v tomto článku jsou open-source. Je na místě tedy publikovat i zdrojové kódy, které se nachází na tomto webu. Upraveno bylo minimum prvků a přidán byl jen open-source nástroj Umami pro monitoring návštěvnosti webu. 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top