Boosteroid umí manuálně přepínat FPS a bitrate streamů

Žijeme v České republice a kvalitu internetové připojení nemáme špatné. Dnes můžete hrát nejnáročnější hry i skrze cloudové služby třeba vytvořeným Wi-Fi hotspotem z vašeho mobilu. Služba Boosteroid nedávno spustila očekávaný nový tarif „ULTRA“ pro hraní ve 4K se 120 FPS na jakémkoliv zařízení. Jak ale vše manuálně regulovat?

Konečně je to tady!

Služby pro cloudové hraní si umí automaticky regulovat rozlišení a bitrate internetového připojení. Uživatelům ale většinou chybí nějaký manuální zásah, což Boosteroid konečně mění. Včera služba spustila možnost si manuálně vybrat mezi 60 FPS nebo 120 FPS streamem a dokonce i bitratem. Rozlišení se pak nastavuje automaticky.

Novou funkci jsem testoval se 2K monitorem ViewSonic VX3218C-2K. Obraz se do 2K rozlišení krásně přizpůsobil a po vybrání 120 FPS režimu skutečně došlo k přepnutí ve hrách. Nutno však upozornit, že 120 FPS musí daná hra podporovat a musíte mít tuto funkci aktivní v nastavení hry. K přepnutí dojde během pár vteřin.

Kde možnost regulace najdu?

V době psaní tohoto článku se funkce nacházela ve webovém prostředí v jakémkoliv internetovém prohlížeči a aplikaci pro platformu Windows. V příštím týdnu dorazí také funkce ve formě aktualizace pro macOS a Linux.

 

Důležité odkazy:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top