Billie Eilish – Hit Me Hard And Soft – limitované rudé LP

Americká zpěvačka Billie Eilish 17. 5. 2024 vydala své nové, a to již třetí album Hit Me Hard And SoftTak vypadá. Již po necelém měsíci slaví album obrovský úspěch na streamovacích službách. Samozřejmě je k dispozici i v digitální verzi v digitální verzi ve formátech MP3 nebo FLAC. Pro opravdové fanoušky tu jsou však LP desky.

Není žádným tajemstvím, že streamovací služby, a to především Spotify vyplácí extrémně nízké částky za přehrávání alb. Bez nich to dnes ale zkrátka nejde. Právě díky těmto službám vlastně takřka vymizelo hudební pirátství. Umělci vydělávají tedy především stále na koncertech, ale větší částky uvidí také z vinylových LP desek. Billie ještě před uvedením propagovala vlastní LP desky, a to i limitované edice v různých barvách. Z oficiálního amerického e-shopu bylo bohužel nemožné desku objednat, ale oficiální distribuce působí i na německém Amazonu. Tam je navíc rudá limitovaná edice exkluzivně pro Amazon.

Výhoda německého Amazonu je ta, že zboží dorazí brzy a není nutné poté řešit celní řízení. Desku jsem si objednal ještě před vydáním alba, takže jsem poměrně dlouho musel vyčkat. Nakonec deska dorazila výborně zabalená ve větší Amazon krabici a uvnitř byla deska ještě zabalena v menším balení. Doručila ji služba Zásilkovna, a to přímo na vybranou adresu domů. Musím říct, že za ty peníze deska skutečně stojí a vypadá úžasně. Na zadní straně obalu se také nachází „Made in Czech Republic“ a je hezké vidět, že český vinyl je stále oblíbený.

Tracklist:

  1. SKINNY
  2. LUNCH
  3. CHIHIRO
  4. BIRDS OF A FEATHER
  5. WILDFLOWER
  6. THE GREATEST
  7. L’AMOUR DE MA VIE
  8. THE DINER
  9. BITTERSUITE
  10. BLUE

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top