Hodinky Xiaomi Watch 2 dostávají aktualizaci Wear OS 4.0

Xiaomi má na našem trhu v prodeji hodinky se systémem HyperOS a také Wear OS. Dost lidí sáhne po Wear OS, a to díky úzké propojenosti mezi mobilem a hodinkami, platbám skrze Google Peněženku, ovládání chytré domácnosti s Google Home a možností reagovat na jakoukoliv zprávu. Oba modely těchto hodinek konečně dostávají novou aktualizaci na Wear OS 4.0.

 

Xiaomi Watch 2 Pro a Xiaomi Watch 2 jsou na našem trhu dostupné takřka rok. Dostávají aktualizace v podobě důležitých bezpečnostních záplat, ale dlouho se čekalo na novou verzi operačního systému. Konečně je tu a před pár dny byla aktualizace dostupná pro majitelé vyššího modelu Xiaomi Watch 2 Pro. Dnes jsem byl čtenářem na Telegramu upozorněn, že obdržel aktualizaci také na nižší model Xiaomi Watch 2. Na svých hodinkách jsem dostupnost ověřil a aktualizace skutečně ke stažení je.

Pokud Xiaomi Watch 2 Pro nebo Xiaomi Watch 2 vlastníte, rozhodně doporučuji aktualizaci stáhnout. Budete mít lépe zabezpečený systém, aplikace budou lépe přistupovat k oprávněním systému a budete mít tedy možnost instalovat více ciferníků z Obchodu Play.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Back To Top