Jak trvale odstranit Facebook bez možnosti obnovení účtu?

Chcete odstranit svůj účet? Pokud ano, tak v nastavení svého účtu naleznete pouze tlačítko deaktivace. To znamená, že váš účet bude deaktivován, ale nebude úplně odstraněn. Facebook to dělá úmyslně a to jen proto, aby uživatel nemohl tak úplně odejít. Naštěstí tu ale možnost trvalého odstranění je a je velmi jednoduchá.

Facebook
Facebook

Pokud tedy opravdu chcete svůj účet trvale odstranit, tak k tomu stačí jen pár kroků. Po provedení kroků níže se ke svému účtu již nepokoušejte přihlásit, protože by to mohlo ovlivnit proces trvalého odstranění. Účet na Facebooku nebude odstraněn hned, ale během 14 dnů. Účet tedy nebude možné nijak najít a vy jej už nebudete moci používat. Úplné odstranění všech dat může trvat až 90 dnů.

Jak tedy Facebook trvale odstranit?

  • Musíte být přihlášeni ke svému Facebook účtu
  • Klikněte na odkaz pro trvalé odstranění účtu – ZDE
  • Na odkazu vyplňte všechny kroky, které Facebook požaduje
  • Po automatickém odhlášení bylo vše provedeno v pořádku a Facebook bude odstraněn.

2 thoughts on “Jak trvale odstranit Facebook bez možnosti obnovení účtu?”

  1. Chci zrušit účet, ale nejde mi přečíst kód. Píše to cosi o okně ale nevím co s tím.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*